[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: ::
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
نامه ای به سردبیر در توصیف دانش موجود و مسیرهای پژوهشی " روانشناسی سلامت بالینی"
اسحق رحیمیان بوگر
دانشگاه سمنان ، i_rahimian@semnan.ac.ir
چکیده:   (369 مشاهده)
روانشناسی سلامت بالینی از کاربردی­ترین تخصص­های روانشناسی بالینی در موقعیت های بهداشتی درمانی و مهم­ترین تخصص در روانشناسی خدمات سلامت است که به تدوین، برنامه ریزی و سازماندهی و ارائه خدمات بالینی برای پیشگیری و ارتقای سلامت، افزایش بهزیستی، درمان و مدیریت بیماری و ناتوانی در جمعیت ها و محیط های مختلف می پردازد (لارکین و کلونوف­ ، 2014). تخصص روانشناسی سلامت بالینی به منظور بهبود روندهای آموزش و تربیت متخصص و برآوردن توان بالقوه ی خود در موقعیت های بهداشتی درمانی و غلبه بر چالش ها در آینده نیاز به توسعه ی پژوهش ها و تولید دانش بومی در زمینه ی کار بالینی، انتشار دانش و استفاده از آن دارد.
واژه‌های کلیدی: روانشناسی سلامت بالینی، روانشناسی خدمات سلامت، موقعیت های بهداشتی درمانی، همکاری بین‌رشته‌ای

نوع مطالعه: سخن سردبیر (سرمقاله)، نامه به سردبیر | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/12/16 | ویرایش نهایی: 1401/3/10 | پذیرش: 1401/3/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

XML   English Abstract   Print

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
برگشت به فهرست مقالات برگشت به فهرست نسخه ها
روانشناسی سلامت بالینی clinical health psychology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4460